U bent hier: nieuws >> specials >> Pendelbus Oostenrijk: op wintersport met de buspendel

Pendelbus Oostenrijk: op wintersport met de buspendel

U zoekt vervoer naar de wintersport? Overweeg dan een pendelbus. Een buspendel Oostenrijk is al verkrijgbaar vanaf 109 euro!

Er zijn veel manieren om naar de wintersport in Oostenrijk te reizen: met de auto, de trein, het vliegtuig en de pendelbus.

Voordelen buspendel Oostenrijk

Reizen met een pendelbus naar de wintersport in Oostenrijk heeft een aantal voordelen. U kunt ontspannen met de bus naar de wintersport reizen, u hoeft niet zelf op het verkeer te letten en u heeft geen gedoe met winterbanden en sneeuwkettingen. In de pendelbus kunt u lekker slapen zodat u uitgerust op uw wintersport bestemming komt. Ook spaart u de kosten van brandstof, winterbanden, sneeuwkettingen, een autobahnvignet en mogelijk ook tol uit. Bovendien is een pendelbus heel handig en gezellig als u met een groep vrienden naar de wintersport wilt.

Met de pendelbus op wintersport gaan heeft ook nadelen. U kunt niet vertrekken of pauzeren wanneer u wilt en het kost tijd om andere passagiers op te halen of naar hun bestemming te brengen.

Aanbiedingen pendelbus Oostenrijk

Wie een pendelbus naar Oostenrijk zoekt, kan bij veel touroperators een buspendel boeken in combinatie met een hotel of appartement. Maar u kunt ook een losse pendelbus boeken. Aanbiedingen van lossen buspendels naar Oostenrijk vindt u bij onder meer De Jong Intra en Snowtime. Concurrent Oad is in september 2013 failliet gegaan.

Buspendel Oostenrijk bij De Jong Intra

De Jong Intra is een grote touroperator die al vele jaren met de pendelbus naar Oostenrijk rijdt. De Jong Intra heeft scherpe aanbiedingen voor buspendels naar Tirol en het Salzburgerland. U boekt al een pendelbus naar het Zillertal vanaf 109,- euro. Een pendelbus naar de Europa Sportregion (Zell am See en Kaprun), Kirchberg, Kitzbuhel, Seefeld, Salzburger Sportwelt, WilderKaiser Brixental is eveneens verkrijgbaar vanaf 109,-. Een buspendel Gerlos, Koningsleiten, Saalbach, Hinterglemm en Kirchberg is vanaf 109,- verkrijgbaar bij De Jong Intra.

Buspendels naar Oostenrijk bij Snowtime

Ook Snowtime laat deze winter een groot aantal buspendels rijden naar Oostenrijk. Je kunt in twaalf grote steden instappen, al geldt voor de opstapplaatsen Zwolle, Apeldoorn en Arnhem een toeslag. Vaak moet je overstappen in Maarheze op de pendelbus die je naar je wintersportbestemming in Oostenrijk brengt. De buspendels rijden naar enorm veel wintersportplaatsen in Oostenrijk, al zit er ter plekke soms wel een transfer aan vast. Lees meer over de buspendels van Snowtime.

Buspendel of trein naar de wintersport?

U kunt natuurlijk ook met de trein naar de wintersport in Oostenrijk gaan. Vergelijk ook even de prijzen van treintickets. Alpenexpres heeft al treinretours naar Oostenrijk vanaf 125,- retour en Skitrein zelfs al vanaf 80,- (prijzen winter 2013-2014). Kijk ook even naar de aanbiedingen van City Night Line. Deze trein rijdt dagelijks in de avond en nacht naar wintersportgebieden in Oostenrijk.Vraag via onderstaande module bij NS Hispeed de prijzen op van treintickets naar Oostenrijk. U kunt vertrekken vanaf elk station in Nederland. Heeft u een kortingskaart voor NS? Dan is die ook geldig op het Nederlandse traject van uw treinreis naar de wintersport.

Bespaar op uw wintersport: pendelbus + hotel zelf zoeken en boeken

Wees zelf uw eigen reisbureau en stel zelf uw wintersport in Oostenrijk samen. Bij Expedia bijvoorbeeld kunt u voordelig hotels in Oostenrijkse skigebieden zoeken en boeken. Boek er elders een pendelbus bij en u kunt op reis. Gaat u op wintersport naar het Salzburgerland? Dan kunt u heel eenvoudig zelf uw hotel of appartement in het Salzburgerland boeken via het regionale verkeersbureau. U kunt dan ook kiezen uit accommodaties die u niet zo snel bij Nederlandse touroperators vindt. En bij de hierboven genoemde partijen kunt u dan zelf weer een losse buspendel boeken.

Lees ook: Met het vliegtuig naar de wintersport en de special 'Vervoer naar de wintersport'.